PVC ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI


İşletmeniz için yaptırmayı düşündüğünüz 2020 yılı güncel pvc zemin kaplama fiyatları hakkında bilgiler vermeye calışacağız. Diyelimki ofisiniz var; oturma grubu, kitaplık, ofis araç gerceçleri illaki olacaktır. Zorunlu olmasada dekor konusunda  da yaptırmak istedikleriniz olabilir. Tavandan zemine dekor konusunda birçok fikir aklınıza gelebilir. Uygun olandan ziyade profesyonel bir ekip ile çalışmanızı öneririz. Zemin hakkında bir düşünceniz varsa tabiki doğru yerdesiniz. Sizlere burda pvc zemin kaplama fiyatları hakkında bilgiler sunmaya çalıştık.

2020 YILI İÇİN PVC ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI NE KADAR ?


Ofisinize pvc zemin kaplama, mineflo, parke ya da  marley yaptırmak isteyebilirsiniz. Peki hangisi sizin alanınız için en uygun olanı bunu bilmek önemli. Bunu kullanım amaçına göre değiştiğini bilmenizi isteriz. Yani işletmeniz yoğun yaya trafiğine açık bir alan mı? ya da gerçekten sessiz olunması gereken bir hastanemi  ya da bu bir dershane de olabilir ya da kreş işletmenizde çocukların düştüklerinde darbe emici özelliği sayesinde daha az hasar almasını isteyebilirsiniz. Ve bunun gibi bir çok neden sayabiliriz. Sizlere aşağıda bir kaç zemin kaplama fiyatları hakkında bilgiler sunmaya çalıştık. Belki kısa ve öz oldu ama yinede yararlı olacağını düşündük.
Aklınıza takılan soruları bizlere iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

pvc zemin
pvc zemin kaplama fiyatları




MİNEFLO YER DÖŞEMESİ

Mineflo zemin kaplama tercih ettiğinizi düşünelim; genellikle konutlarda yani ev ortamında kullanılan ahşap görünümlü olması sebebi ile şık durur. Genellikle rutubetli alanlarda kullanılması tercih sebebidir. Tabiki ofis zemin kaplama olarakda kullanılabilir. Ancak geniş ortamlarda çok şık durmadığını söyleyebiliriz.
antibakteriel pvc zemin kaplama fiyatları


PVC KARO YER DÖŞEMESİ

Marley zemin kaplama tercih ettiğinizi düşünürsek; yine konutlarda kullanıma uygun olmasıyla ön planda olup mineflo'dan farkı rutubetli zeminlerde kullanımı çok uygun olmamaktadır. Yapışkan harcıyla kolay uygulanması nedeniyle diğer tercih sebebleri arasında yer alabilir. Pvc yer döşemesi olarakda bilirnir. Ancak unutmamak gerekirki yinede profesyonel bir ustalık tercih etmenizde yarar vardır.

LAMİNANT PARKE ZEMİN KAPLAMA

Laminant parke zemin kaplama, aslında bilindiği gibi değildir. Şöyleki google araştırmalarınızda laminant parke çizilmeye dayanıklıdır diye bir görüş ardır. Aslında öyle değildir, koltuk takımınızı iler geri çektiğinizde koltuk ayakları parkeyi çizdiğini rahatlıkla görebilirsiniz. Tabiki dikkatli ve korumalı bir kullanımda ev ortamında çok şık durduğunu söyleyebiliriz.

Pvc zemin kaplama ise; kullanım alanları çok geniş olmaktadır. Hastane zemin kaplama, ofis zemin kaplama, ana okulu zemin kaplama olarakta kullanılabilmektedir. Bir diğer bilimsel adıyla polivinil klorit olarakda bilinen pvc zemin kaplamaları asbest liflerinin içine bağzı dolgu maddeleri  ve renklendirilerin birleştirilmesinden oluşmaktadır. Su emmemesi, elektirik akımı önlemesi, ses yalıtkanlığı, aşınmaya karşı dirençli ve yanmama özelliği sebebiyle tercih sebebi olmuştur. Kalınlığı 1.8mm ile 2mm arasında olup 25, 30 ve 50 cm genişliğindedir. Antibakteriel pvc zemin kaplamaları olarak da bilinirler. Pvc kaplamalar homojen pvc zemin kaplama ve heterojen pvc zemin kaplama olarak iki türde üretilirler. Yine bunların kullanım alanları kendi içinde farklılık göstermektedir.

PVC ZEMİN KAPLAMALARININ ÖZELLLİKLERİ
         1- Esnek özellliğe sahiptir.
         2-Paslanmaya karşı dirençlidir.
         3-Suya karşı dayanıklıdır.
         4-Temizliği kolaydır.
         5-Yoğun yaya trafiğinde gürültü önleyicidir.
         6-Darbe emici özelliğe sahiptir.


PVC ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI

Pvc zemin kaplama fiyatları:           m2'si 17 euro dan başlayan fiyatlarla

Marley :                                             100*400 cm 250 tl (Marley yapmıyoruz. Bilgi amacıyla verilmiştir.)

Mineflo yer döşemesi fiyatları :      2*1 m 60 tl

Parke :                                               3 m2 alan için 45 tl (Parke yapmıyoruz. Bilgi amacıyla verilmiştir.)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder