Anaokulu pvc zemin kaplama fiyatlari

 

ANAOKULU PVC  ZEMİN KAPLAMA KULLANMANIN FAYDALARI

Anaokulları müşterilerinizin tek varlıkları olan evlatlarını emanet ettiği, güvenerek gün boyu oyunlar oynadığı, etkinliklerle yeni bir şeyler öğrendiği tek ve ilk mecralardan dır. Ebeveyinler çocuklarının güvenli ve hijyenik acıdan şartların sağlandığı anaokullarını tercih etmektedirler ki oyun salonlarında ısıya karşı dirençli ve olası düşme nedenli yaralanmalara karşı önlemlerin alındığından emin olmak isterler.

Anaokullarında oyuncak, masa,  sandalye dolap gibi eşyaların yoğun kullanımından dolayı zemin kaplamları'nın dayanıklı ve çocuklara hitap eden renklerin kullanımı uygun olmaktır. Okullarda boyama etkinlikleri sıkça yapıldığından zeminin kolaylıkla silinebilir olması çok önemlidir.

Milli eğitim bakanlığının yönetmeliğinde ve prosedürlere uygun zemin kaplama, güvenli, anti bakteriyel, yanmaz, kaza yaralanmalara karşı korumalı alanlar oluşturmak için anaokulu PVC zemin kaplam tercih edilmektedir.

 

Ana okulu pvc zemin kaplama fiyatları
ANAOKULU PVC ZEMİN KAPLAMA FİYATLARİ

ANAOKULU AÇMAK İÇİN GEREKLİ PROSÜDÜRLER

Öğrenci için kullanım alanı en az 1,5 m2 olması gerekmektedir.

Anaokullarında tavan yüksekliği, 2.56 m. olduğu için, derslik kontenjanları alana göre değil, hacime göre hesaplanmalıdır.

Sınıf havalandırması , taban alanının %10’undan fazla olmalıdır.

Sınır kapılarının genişliği iç kasadan ölçümü ile 90 cm olmalıdır , (Kontenjanı 20’ye kadar olan sınıfın kapısı en az 80 cm. 20’den fazla olan sınıfın kapısı 90 cm. olması gerekir.)

Bina merdiven genişliği 1 m olmalı korkuluk bulundurulması ve korkulukların zıt renklerde olası, bedensel özürlüler için rampaların oluşturulması gerekmektedir.

Sınıf tavan yüksekliği 2.57 m olması, sınıfta öğrenci başına 4.51 m3 hacim sağlanmalıdır. Koridor genişliği 3.10 cm olmalıdır.

Milli eğitim bakanlığının yönetmeliğinde olmasa da son yıllarda zemin kaplama önem kazanmıştır. Açıklamalardan da anlaşılacağı üzerine zeminin hem yumuşak hem de anti bakteriyel olması ana okullarının göz art etmediği şartlardandır.

 

ANAOKULU PVC ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI

Uygulaması kolay ama yine de profesyonel bir ekibin yapması size sorunsuz bir kullanım sunmasında önemlidir. Anaokulu yer döşemesi olarak da adlandırılan bu sistem piyasada birçok merdiven altı tabir edilen firmalar tarafından çok kalitesiz malzeme ve işçilikle uygun yaptırabilirsiniz ancak bunun maliyetini çok daha sonra pişmanlıkla anlamanıza sebep olacaktır.

Tar-ser pvc zemin kaplama  bu sektörde yıllarca hizmet etmiş, birçok kurum ve özel sektörde ihalelere girmiş ve zamanında teslimat gerçekleştirmiş bir firma olarak bizlerden anaokulu pvc zemin kaplama fiyatlarını öğrenmeden bir teklif almadan başka firmalarla sözleşme imzalamayın. Bizlere iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. okulumuza yapmış oldugunuz hizmetten cok memnun kaldık. sizlere tesekkür etmek isteriz.

    YanıtlaSil