Hastane pvc zemin Kaplama fiyatları


Hastane pvc zemin Kaplama fiyatları


Dünyayı sarsan coranvirüs sağlık sektöründe birçok eksikliği ortaya çıkarmış ülkeler sağlık sektörüne yatırımlar yapmaya başlamıştır. Bunların başında hastane yapımı gelmektedir. Bizi ilgilendiren kısmı hastane zemin kaplama olması nedeniyle  sizlere bu konularda bilgiler vermeye çalışacağız.

hastan pvc zemin kaplama


Dünya genelinde yayılan corana vüris nedeniyle sağlık alanında bir çok tedbirler almaya çalışan ülkeler,  gördüler ki sağlık alanında çok eksikleri olduğu ortaya çıkmış durumdadır. Kimi ülkelerde hastane yetersizliği kimi ülkelerde ekipman eksikliği kimilerinde malzeme yetersizliği ortaya çıkmıştır. Ülkemizde hükumet sağlık alanında daha önce almış olduğu önlemlerle bu sıkıntıları nedeyse yaşamadan atlatmaya çalışmaktadır. Üstüne ülkemizde bu panda mi hastalığı içinde ayrı iki hastane yapma kararı almış bulunmaktadır.
Hükumet İstanbul’da iki tane olmak üzere panda mi hastanesi yapılacağını duyurmasıyla birlikte muhalefet kesimleri hemen bu hastanelerinin nasıl, ne şartlarda, kimlere yaptırılacağını kaç paraya maliyette olacağını bilme telaşına düşmüştür haklı olarak. Bir hastane maliyeti milyon dolarlarla ifade edilmesi içten bile değildir. şu anki sağlık bakanın açıklamasına göre devlet bu iki hastanenin yapım maliyetini kendi üstlenip taş ören firma olarak ülkemizdeki büyük inşaat projelerine imzasını atmış bir holding kuruluşuyla anlaşmaya varıldığını bildirmiştir.
Panda mı hastanelerinden Atatürk hava limanının yerine yapılacak hastanenin 2682 yatak kapasiteli olup tam 1.000.000 m2 kapalı inşaat alanı ile dünyanın en büyük sismik izolatörü binası olarak kayıtlara geçecektir. Bu hastanelere yavuz sultan selim köprüsü, tem bağlantı yolları ve metro istasyonu ile vatandaşların en rahat bi şekilde varması  hedeflenmiştir.. Bu projelerin 45 gün içresinde bitirilmesi planlanmaktadır.
Hastane projelerinde arsasından tutun iç mimarisine kadar çok farklı iş kolları bu projelerde yer almaktadır. Hastane projeleri çok kapsamlı olup çok detaylar içinde sıralamak mümkün bu nedenle. Burada biz üstümüze düşen kendi iş kolumuzla alakalı kısımlara değineceğiz.

Homojen Pvc Zemin Kaplama


Hastane pvc zemin kaplama olarak da anılan homojen pvc zeminkaplama içeresinde barındırdığı kalker tozu, asbest lifi gibi maddelerle değişik ölçülerde harmanlanarak oluşturulan bir malzemedir. Bu malzeme 1,8 ve 2 mm kalınlığa kadar olup 25*25,….. 50*50 ölçülerine kadar olabilmektedir.
Bu malzeme aşınmaya karşı olması yoğun yaya trafiğinin olduğu alanlarda tercih edilmesinin nedeni ses yalıtımı yapmasıdır bir nevi. Hastane pvc zemin kaplama olarak kullanılmasının bir diğer önemli nedeni de hijyenik olması ve kolay temizlenebilir olmasıdır.

Çalışma imkânı bulduğumuz bağzı projeler;
Cerrah paşa tıp fakültesi Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi, Özel çapa hastanesi,
Özel Göztepe echomar hastanesi, Özel Ataköy echomar hastanesi, Süleymaniye devlet hastanesi, Pamukova devlet hastanesi, Özel şifa hastanesi vs…

Homojen (Hastane zemin kaplama fiyatları ) pvc zemin kaplama fiyatları

Pvc zemin kaplama yapılacak alanın teknik şartları göz önünde bulundurularak fiyat verilmesi sebebiyle bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere her konuda yardımcı olmaya çalışacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder