OFİS PVC ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI

ofis pvc zemin kaplama fiyatları

OFİS ZEMİN KAPLAMA 


Yeni bir ofise taşındınız ve belkide ilk defa kendi işinizi yapma hevesiyle çalışma ofisinizin misafirlerinize şık görünmesi için dekor yapmayı düşündünüz. Tabiki ilk düşündüğünüz, yer döşemesi olabilir. Bunun bir kaç nedeni olabilir. Temizlenebilir olması ofis alanları için kolaylık sağlamaktadır. Tabiki temizlenebilir olması yeterli olmayabilir. Silindiğinde leke bırakmayan ve antibakteriyel özellikte olması mikroplara karşı tedbir almak adına iyi bir seçenek olabilir. Parke veya halıfleks bu saydığımız özellikleri size pek sağlamazlar.

Ofis alanlarınız özellikle ofis zemin kaplama malzemeleri ile yapılması çok önemlidir. Pvc zemin kaplama kullanım alanlarına göre çok çeşitleri bulunmaktadır. Ofis yer kaplaması 1.8 ile 2 mm kalınlıkta olmalıdır. Aksi takdirde zemin çok daha yumuşak olacağından tekerlekli sandalyeleriniz kaymayacakdır.

Tar-ser yapı  olarak bugüne kadar birçok projede yer aldık ve tüm projelerimizi eksiksiz ve zamanında teslim etmeyi başardık. Faaliyet alanlarımızda Hastahane zemin kaplaması, Laboratuvar pvc zemin kaplaması, basketbol spor salonu pvc kaplaması, Yemekhane yer döşemesi, Depo ve Antrepo döşemesi gibi projelerde yer aldık.
Antibakteriyel pvc zemin kaplama fiyatları hakkında bizden bilgi alabilirsiniz.
  

Ofislerinize renk katmaya, değer katmaya calışıyoruz ve her geçen gün sizler sayesinde referanslarımız çoğalmaktadır. Muhasebe ofislerinizi, muayenehane ofislerinizi,  renta car ofislerinizi, emlak ofislerinizi suya dayanıklı, toz ve antibakteriyel tutmayan, kolay silinebilen özelliklere sahip yer döşemesi ile kaplamaktayız.


Bizlere aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz. Daha kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

05366659181



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder