PVC KAPLAMA


Antibakteriel özelliklere sahip olan kolay temizlenebilen bir zemin olan pvc kaplama hem yoğun trafiğin olduğu bölgelerde hem de hijyenik ortamlarda kullanımı gün geçtikçe artmaktadır. Kolay temizlenebilme özelliğine sahip olması ile birlikte hastane pvc zemin kaplama, laboratuvar pvc zemin kaplama, yemek hane  pvc zemin kaplama, ofis pvczemin kaplama olarak kullanılmaktadır.

PVC  KAPLAMA NEDİR?

Yoğun yaya trafiğin olduğu yerlerde kullanılan pvc zemin kaplama çizilmelere karşı dayanıklı olmasının yanında hidrofobik yapısı sayesinde sürtünmelere  karşı  mukavemet sağlayan bir yapıdadır.
Çeşitli mm kalınlıklarda olması sebebiyle zemini yumuşatması özelliği ile de spor salonu pvc zemin kaplama olarak da kullanılır. Son zamanlarda türkiye genelinde belediye parklarında kullanımıda görülmektedir. Yanmaz özelliğe sahip ve diğer kimyasal maddelere karşı dirençli olmasının yanı sıra esneklik özelliğine sahip kolay kıvrılabilen ama asla çatlama yapmaz bir üründür.
Pvc zemin kaplama hastane, okul ve ofis gibi yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde 0.20mm’lik kalınlık tercih edilmektedir. Uygulanması kolay ama yine de profesyonel bir ekibin yapması daha uygun bulunmaktadır.
Pvc sentetik bir ürün olup ham petrol ve klordan oluşan bir yapıya sahip olması sebebiyle doğal bir madde değildir sentetik bir maddedir.
pvc zemin kaplama

Peki pvc kaplama da hem referansları kuvvetli hemde uygun pvc kaplama firmaları hangileri sorusunu burda size açıklayacağız. Birçok devlet hastanesi, devlet okulları, özel kolejler ve özel hastanesi pvc kaplama tecrübesi olan, ihale şartnamesi bulunan ve piyasada 15 yılı aşkındır varlığını sürdüren tarser pvc zemin kaplama sizlere hizmet vermektedir.

Pvc zemin kaplama markaları olarak dünya da kabul görmüş üç firma mevcuttur. Yalnız sadece malzemenin kalitesiyle bitmeyen bir iş olup, işin ehli firmalarla çalışmanızıda öneririz. İstanbul pvc zemin kaplama firmalarıolarak sizlere tarser yapı’yı öneririz. Yılların tecrübesi ile ve sermaye yapısı ile güçlü bir şirket olan tarser yapı kamu ve özel kuruluşlarla bir çok projelere imza atmıştır. İhale şart namelerine uygun bir davranış sergilediği bir çok projeler de yer almıştır.


İhtiyacınıza uygun daha bir çok bilgiyi bizlere ulaşarak erişebilirsiniz. Varsa aklınıza takılan bir soru aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz. Yada bizlere iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder